Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
11:26 am

Traži se dečko…

Piše A. A.

Domišljata metoda potrage za budućim partnerom osvanula je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca. Objavljena je, naime, fotografija natpisa pored kuće ‘cura za udaju’.

U kratkom je periodu postala apsolutni hit. ‘Palo’ je više od tisuću komentara. A mnogi su se našalili sa situacijom u komentarima.

‘Ona traži zgodnog, visokog, uspješnog, romantičnog, a mater joj samo oće da ide ća iz kuće’, ‘gledajući strelicu, izgleda da je ta mladenka odapela čekajući princa na bijelom konju’, ‘iskrene čestitke curi, posebno njenoj divnoj majci’, ‘dosta je bilo karijere’, ‘kažu da se nije ni svaka očešljana udala, eto’, ‘vrijeme je’, pišu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)