Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:05 pm

STIGLA BEBA Fani Stipković i legenda Reala dobili sina

Piše M.K.

Fani Stipković i Fernando Hierro postali su roditelji! Novinarka i nekadašnja manekenka Fani Stipković u meksičkom gradu Guadalajara, koji trenutno zove domom, rodila je dječaka, javlja tportal.

Fani je do posljednjih dana trudnoće bila vrlo aktivna, te nije propuštala ni posjete stadionu kluba Chivas Guadalajara. Naime, posjet utakmicama kluba čiji je njen suprug sportski direktor za nju su uobičajena stvar, a bivša sportska novinarka od ove navike nije odustajala ni u posljednjim danima trudnoće.

Podsjetimo, nakon višegodišnje veze, Fani Stipković udala se za Hierra na intimnoj ceremoniji u Meksiku, u kojem žive nešto više od godine dana. Nekoliko tjedna prije poroda otkrila je kako očekuju dječaka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)