Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
4:00 pm

POSH PROJECT Poznata hrvatska dizajnerica interijera na središnjoj pozornici Saudijske Arabije

Piše M.K.

Tina Sablić, hrvatska dizajnerica interijera i vlasnica studija Posh Project, nastavlja nizati uspjehe. U portfolio svoje bogate inozemne karijere dodala je i ulogu gošće panelistice na prestižnom INDEX SAUDI ARABIA koji će se održati u glavnom gradu – Riyadhu. 

Najavljen kao najbolje izdanje do sada, Index Saudi je vodeći događaj o dizajnu interijera na kojem se susreću renomirani dizajneri i arhitekti, zajedno sa popularnim brendovima, proizvođačima i izvođačima. 

U sklopu Index Design Talks konferencije, Tina Sablić će sudjelovati kao govornik u panel-diskusiji na temu ‘Izgradnja uspješne karijere u dizajnu i arhitekturi: Savjeti i strategije za pokretanje novog posla’. Program je razvijen u bliskoj suradnji vodećih imena dizajnerske industrije kako bi se osiguralo da stvori fokusiranu raspravu oko ključnih tehničkih, estetskih, tržišnih i strateških pitanja i dinamike koja utječu na industriju.

‘Poziv za gostovanjem i sudjelovanjem na ovako značajnom događaju zbilja je veliko priznanje mojoj predanosti, viziji i svakodnevnom radu. Željno očekujem izlazak na pozornicu i priliku da podijelim svoje znanje i stručnost’, rekla je.

Studio za dizajn interijera sa sjedištem u Splitu, Posh Project, svojom novom strukturom usluga i konceptom koji nudi potpunu podršku klijentima, od rane faze dokumentacije do vlastite izvedbe i kompletnog opremanja interijera pažljivo odabranim brendovima za rezultat ima visoku poziciju na domaćoj i svjetskoj dizajnerskoj sceni. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)