Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:20 pm

FOTO/VIDEO: VELIKA FEŠTA Solinjani uživali u koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade

Tomislav Bralić i klapa Intrade, zadnjih dvadesetak godina jedna su od naših najpopularnijih klapa, a večeras su nastupali u Solinu povodom Dana grada Solina i blagdana Male Gospe. U Solinu je klapa nastupala zadnji put 2021.godine, a povezanost publike i klape osjetila se i večeras već od prve pjesme. Pogledajte djelić atmosfere u lajvu.


Koncertni spektakli postali su njihov zaštitni znak, želja im je, kažu, da publici uvijek poklone nešto novo i uzbudljivo. Ova godina ipak je nešto posebno za glazbeni rad Tomislava i klape Intrade. Oborili su svoje rekorde brojem koncerata na ljetnoj turneji koja je počela u lipnju i trajat će sve do kraja rujna. Pjevali su i nastavljaju pjevati od Zadra do Vinkovaca, od Čakovca do Dubrovnika, a u sklopu turneje večeras su bili u ‘najmlađem’ gradu u Hrvatskoj. 

– Dobro došli svi s kartom ljubavi. Večeras za Solin pjevamo naše najbolje pjesme – poručio je Bralić i zapjevao s klapom njihovu istoimenu pjesmu.

Teško je odoljeti atmosferi koja vlada na nastupima, jedinstven glas Tomislava Bralića u kombinaciji s glasovima klape dobitna su kombinacija i predivan način prenošenja dalmatinskog šušura, stoga ne čudi da je publika pohrlila na koncert na igralištu ispred osnovne škole na Arapovcu.

Publika je imala priliku čuti njihove velike hitove poput ‘Ispod tvoje boloture’, ‘Cviće’, ali i najnoviji hit ‘Našu pismu pivaju’ koja je predstavljena na ovogodišnjim Melodijama Jadrana i trenutno se nalazi na HR Top 40 listi najemitiranijih pjesama. Apsolutni je hit kod publike i ostat će važna pjesma u njihovoj karijeri, što se pokazalo i večeras kada je publika u glas pjevala.

– Hvala što pjevate naše nove i stare pjesme, što ste toliko godina uz nas – zahvalio se Bralić publici.

Osim s koncertima uspjeh su postigli i s najnovijim albumom ‘Još bi tija’ koji je osvojio srca publike i monografijom ‘Popili intrade i opet su žedni’ i nastavljaju istoimenim dokumentarnim filmom koji se uskoro izlazi. Do tada, uživajte u fotogaleriji s večerašnjeg koncerta, a djelić atmosfere donosi naš fotoreporter Nikola Brboleža.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)