Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:45 pm

IDE IZA REŠETAKA Zvijezda popularne serije osuđena na 30 godina zatvora zbog silovanja

Piše M.K.

Danny Masterson, 47, glumio je u popularnoj humorisičnoj seriji ‘Lude sedamdesete’, koja se emitirala u vrijeme njegovih zločina.

Nekadašnja zvijezda serije ‘Lude sedamdesete’ je osuđena u četvrtak na 30 godina zatvora zbog silovanja dvije žene, prenosi N1.

Tužitelji su tvrdili da se Masterson oslanjao na svoj status istaknutog scijentologa kako bi izbjegao odgovornost.

U četvrtak je sutkinja Charlaine Olmedo dopustila svojim žrtvama da pročitaju izjave o utjecaju na žrtve na sudu prije izricanja presude.

Masterson je proglašen krivim u svibnju na ponovnom suđenju nakon što prva porota nije mogla donijeti presudu 2022. godine.

Prije saslušanja o kazni, sudac je odbio zahtjev Mastersonovog obrambenog tima za novim suđenjem.

Glumac je osuđen nakon što su tri žene svjedočile da ih je seksualno napastvovao u svom domu u Hollywoodu od 2001. do 2003. godine – na vrhuncu svoje televizijske slave.

Porota je saslušala svjedočenje da im je dao drogu prije nego što ih je napao.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)