Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:03 am

UŽIVO (20.45) Hrvatska na Rujevici igra s Latvijom, evo gdje možete gledati utakmicu

Piše D. F.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras (20.45 sati) u Rijeci igra protiv Latvije utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Hrvatska je do sada odigrala dvije utakmice te ima četiri boda. Vodeća momčad skupine je Turska s devet bodova, no Hrvatska ima dvije utakmice manje. Latvija je posljednja u skupini, sa sva tri poraza, ali nijednom nisu izgubili više od jednog gola razlike. 

– Imamo suparnika koji je na papiru najlošiji u skupini, no respektiramo sve, pa tako i Latviju. Upozoravam igrače da ne smijemo olako shvatiti utakmicu i zato ćemo krenuti s najjačim snagama, nećemo ništa kalkulirati niti pametovati. Želimo dobar rezultat, nećemo mijenjati ništa što ne bi trebalo. Ne smijemo podcijeniti suparnika, koji ima svoju kvalitetu, moramo dati maksimum i osvojiti tri boda. Trebamo što prije doći do dovoljno bodova za plasman na Euro – rekao je u najavi utakmice hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Utakmicu s Rujevice možete izravno pratiti na Novoj TV, a tekstualni prijenos na Dalmatinskom portalu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)