Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
6:08 pm

UREĐENJE SOBE Evo koje boje odabrati

Piše A. A.

Boja zidova u spavaćoj sobi itekako može utjecati na kvalitetu sna, stoga je treba pažljivo birati. Ona može utjecati na vaše raspoloženje, razinu energije i to koliko ćete se odmoriti dok spavate. Hotelska tvrtka Travelodge napravila je istraživanje u kojem su istraživali povezanost boje zida i sna.

‘Zavirili’ su u 2000 britanskih domova i zaključili koje su boje najbolje da spavaće sobe. Kada se sve uzme u obzir, plava je apsolutni pobjednik, i većina ljudi koji imaju takve zide u spavaćoj rekli su da se bude svježi i sretni, piše This old house.

Plava je poznata kao smirujuća boja, ali ako vam baš i nije najdraža, evo kompletnog popisa boja uz koje se bolje spava: plava, siva, žuta, zelena i narančasta

Koje nijanse izbjegavati? Smeđu, crvenu, zlatnu i ljubičastu, prenosi N1.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)