Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:26 pm

Kakav zvuk! Od ove nedjelje kreće Split at Night Jazz Festival, koji je podržao svjetski renomirani proizvođač vrhunske opreme Bose

Piše P. R.

Još samo dva dana dijele nas od početka 4. Split at Night Jazz Festivala 2023 i četiri noći koktela jazz žanrova! Ovaj glazbeni spektakl održat će se po prvi put u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika na splitskim Mejama, a uz najveću zvijzedu festivala, Antonija Forcionea, kojeg mnogi Jimijem Hendrixom akustične gitare, nastupaju Filip Pavić Quartet, Black Coffee s gostima povodom 30 obljetnice rada na sceni te domaćini festivala, Sara & Jappa u formi tria uz kontrabas. Ulaznice su još uvijek u prodaji, a možete ih kupiti ovdje.

Dobar zvuk nadaleko se čuje

Velika dvorana Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika svakako zaslužuje kvalitetan tretman zvuka, a organizatori tom prilikom donose zvučne vijesti koje će razveseliti sve ljubitelje jazza i kvalitetnog zvuka. Naime, velika podrška ovogodišnjem Festivalu stiže je od strane renomiranog svjetskog proizvođača vrhunske razglasne opreme Bose, koji će ozvučiti sve četiri koncertne večeri svojim impresivnim Bose F1 Flexible Array zvučničkim sistemom, specijalno dizajniranim za ovakve glazbene događaje. Uz Bose za produkciju zvuka su zaduženi partneri Festivala Domazet Audio.

Sve ulaznice

Svi koncerti počinju u 20:30, a ulaznice za pojedinačne večeri i četverodnevna festivalska ulaznice možete kupiti i u Dancing Bear Music Shopu u Dioklecijanovoj ulici, Tisak Morpurgo i Tisak Media City Center one.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)