Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:05 pm

Lukaku je spreman na sve samo da se vrati u Inter

Romelu Lukaku se želi vratiti u Inter. 29-godišnji napadač iz Belgije nije imao dobru sezonu u Chelseaju gdje je zabio samo osam golova. Lukaku je jako rijetko dobivao punih 90 minuta, te se za mjesto u momčadi borio s sunarodnjacima trenera Thomasa Tuchela Timom Wernerom i Kaiom Havertzom.

Lukaku je prošle godine u dresu ‘nerazzurra’ zabio 24 pogotka, a sezonu prije 23 gola te je očito da prelazak u Chelsea nije bila najbolja odluka. Lukaku ima ugovor s Chelseajem još dvije godine po kojem zarađuje 15 milijuna eura po sezoni, no spreman je pristati s Interom na ugovor od 7 milijuna eura, samo da dobije veću minutažu.

Sada je sve na klubovima da se pokušaju dogovoriti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)