Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:28 am

Courtois: Nisu me dovoljno cijenili u Engleskoj

Real Madrid je u finalu Lige pobijedio slavio protiv Liverpoola 1:0 golom Viniciusa Juniora u 59. minuti i 14. put u svojoj povijesti osvojio Ligu prvaka. Heroj Madriđana je bio Thibaut Courtois koji je obranio Liverpoolu nekoliko stopostotnih šansi i izluđivao njihove igrače i navijače.

– Mojoj karijeri je trebala pobjeda u finalu, zbog svog truda koji sam uložio i da bi se moje ime više poštovalo. Mislim da nisam dobivao dovoljno respekta, naročito u Engleskoj. Dobivao sam kritike čak i nakon sjajnih sezona. Sretan sam i ponosan zbog izvedbe cijele ekipe kroz cijelo natjecanje. Pobijedili smo najbolje klubove na svijetu. Liverpool je osvojio dva kupa, i danas su igrali sjajno, no ja sam imao briljantnu utakmicu i zaustavio sam sve, a mi smo imali jednu šansu i zabili smo – zaključio je heroj Reala Thibaut Curtois.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)