Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:36 am

Zinchenko: Svi imamo samo jednu želju, da rat prestane

Škotska i Ukrajina večeras u 20.45 na Hampden Parku igraju zaostalu utakmicu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Pobjednik tog dvoboja će u nedjelju igrati protiv Walesa utakmicu koja će odlučiti posljednjeg putnika u Katar.

Na pressici prije utakmice se emotivno slomio i zaplakao kapetan ukrajinske reprezentacije Oleksandr Zinchenko.

– Mi Ukrajinci imamo samo jednu želju, da rat prestane. Razgovarao sam s djecom koja ne znaju što se događa, oni imaju samo jedan san a to je završetak rata. Ja također imam san, a to je otići na Svjetsko prvenstvo. Preplavile su me emocije zbog mojih Ukrajinaca koji gladuju u mojoj zemlji zbog Ruske agresije. Iskreno govoreći, kada je rat tek počeo, nisam mogao razmišljati o nogometu, no sada zbog tih ljudi želim pobijediti- zaključio je kroz suze Zinchenko.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)