Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:45 pm

Ninčević čestitao solinskom olimpijcu Luki Plantiću

Piše N.M.

‘Naš solinski olimpijac Luka Plantić, član BK Salona, osvojio je brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Erevanu. Nakon osvojenih titula juniorskog prvaka Europe i svjetskog doprvaka, ova europska medalja je od posebnog značaja u dosadašnjoj Lukinoj karijeri.

Pored borbe važno je da si dao sve od sebe, pokazao da ne prihvaćaš i ne šutiš na nepravdu kad se ista nažalost dogodi’, poručuje solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević

Dodao je kako je ovoga puta izmaknulo finale i zlato, ali ‘nije nestao san o istome’.

‘I siguran sam da će i ono jednog dana biti tvoje. 

Svaka čast Luka! Ostvario si dvije sjajne, antologijske pobjede nad Gruzijcem i domaćim Armencem. To je ono što treba pamtiti. Znamo da te još puno toga čeka i da nećeš odustati od onoga što si sebi postavio za cilj. 

Čestitke na osvojenoj medalji idu i Lukinom treneru Tomislavu Bašiću i izborniku Kristijanu Hodaku. Uz vašu je podršku Luka ostvario uspjeh koji će se pamtiti’, poručuje Ninčević. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)