Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:25 pm

16. Nagrada Skradina: Splićanin Martin Mustapić trećeplasirani u brdskoj utrci

Piše N.M.

Skradin je i ove godine bio domaćin hrvatskog međunarodnog brdskog automobilističkog natjecanja. Startom međunarodne brdske utrke ’16. Nagrada grada Skradina 2022.’ nastavila se automobilistička sezona na brdskim stazama Prvenstva Hrvatske.

Pobjedio je Dejan Dimitrijević sa Seat Leonom R32T iz Zagrebačkog AKK Fly with Kolman. Drugoplasirani je Matija Jurišić sa Škodom Fabiom S 2000 iz AK Župa Dubrovačka, a trećeplasirani je Martin Mustapić Cupra TCR Splitski Auto Klub.

Nakon ove utrke u vodstvu prvenstva Hrvatske, a nakon 3 utrke (Makarska, Kotor CG, Skradin) je Matija Jurišić, Dejan Dimitrijević, Martin Mustapić.

Ujedno, Splićanin Mustapić je ostigao najbolje vrijeme od svih automobila s 2 pogona, jer su svi vodeći uglavnom sa 4 pogona. 

Slijedeća utrka je Radošić – Malačka koja je za dva vikenda. Na njoj se nstavlja borba za bodove u generalnom plasmanu, tako i u grupi i klasi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)