Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
12:05 pm

Dodik napustio košarkašku utakmicu jer su navijači neprimjereno skandirali Vučiću

Piše P. I.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik napustio je košarkašku utakmicu između Partizana i Turk Telekoma nakon što je grupa navijača neprimjereno skandirala predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, prenijeli su mediji u Banja Luci.

Dodik je na društvenoj mreži X napisao da je u Banja Luci u subotu uvečer priređen fenomenalan košarkaški spektakl na zadovoljstvo svih ljubitelja košarke, kao i da je prijenos iz Banjaluke išao u Rusiju, Tursku, Izrael i zemlje regije, javlja N1.

No, dodao je da je to poremetila grupa navijača koja je neprimjereno skandirala Aleksandru Vučiću.

‘Znam koliko je Aleksandar Vučić do sada pomagao Partizanu, ali nakon ovakvog ponašanja navijača, nisam siguran da treba i dalje pomagati taj klub’, napisao je Dodik i dodao da je poznato koliko voli košarku, ali da je napustio utakmicu zbog neprimjerenog skandiranja navijača.

Феноменалан кошаркашки спектакл приређен је вечерас у Бањалуци на задовољство свих љубитеља кошарке, а пренос из Бањалуке ишао је у Русију, Турску, Израел и земље регије.
Међутим, овај кошаркашки спектакл пореметила је група навијача која је непримјерeно скандирала предсједнику…

— Милорад Додик (@MiloradDodik) September 9, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)