Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:53 pm

GOLEM O JUNIORU HAJDUKA: ‘On svojim rješenjima odskače od puno seniorskih igrača’

Piše N.M.

Toni Golem ovog je tjedna preuzeo Rudeš. U redove zagrebačkog prvoligaša stigao je iz Hajduka gdje je vodio juniore. Golem je u gostovanju u Nogometnom Podcastu voditelju Filipu Brkiću otkrio razne detalje iz svoje igračke i trenerske karijere, a jedan gledatelj pitao je koliki potencijal ima Noa Skoko

– Mogu reći da sam mu nakon dva treninga prestao govoriti što da radi na treningu u fazi napada. Dok ja nešto izgovorim, on već napravi bolje od mene. Nenormalan je talent što se tiče kreacije, igre u fazi napada, nogometnog razmišljanja, a njegove aerobne sposobnosti su enormne. On se ne gasi, cijelu utakmicu trči. Njegovi kapaciteti su veliki. On je dijete, ulazni junior, 2006. godište, ali mislim da će brzo doći do seniorskog nogometa, bilo to u Hajduku ili negdje drugdje. Malo treba raditi na fizikalijama, ali on svojim rješenjima odskače od puno seniorskih igrača – odgovorio je Golem. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)