Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:47 pm

FOTO Najveća studentska sportska završnica protječe u fantastičnoj atmosferi

Piše A. A.

Poreč je trenutno studentska meka koja je okupila više od tisuću hrvatskih studentica i studenata na Unisport Finalsu 2022. 

‘Poseban i prestižan je to događaj kao kruna u životu svakog akademskog građanina, a prvi natjecateljski dan ponudio je mnoštvo vrhunskog sporta, neizvjesnosti i dramatičnih završnica u režiji najbolje studentske sportske populacije.

Svaki od 11 sportova istaknuo je svoje posebne draži, a glad i želja studenata za sportskim sveučilišnim trofejima, i ove je godine nadmašila očekivanja. Borba za svaki poen, pogodak, obranu ili meč loptu vodi se do krajnjih granica’, ističu organizatori.

Futsal, košarka, rukomet, odbojka na pijesku, stolni tenis, tenis, odbojka, šah, košarka 3×3, e-sport i badminton igraju se diljem porečkih dvorana i pješčanih terena.

‘Najveća studentska sportska završnica protječe u fantastičnoj atmosferi. Prožeta je različitim naglascima i fakultetskim usmjerenjima koji spajaju cijelu Hrvatsku’, kažu iz organizacije.

Osim hvalevrijednih sportskih natjecanja, Unisport Finals imaju i edukativnu ulogu u sklopu projekta Unisport Health te u suradnji s Hrvatskom ligom za hipertenziju pa tako svi sudionici ovog događaja, mogu besplatno izmjeriti tlak, na metaboličkoj vagi napraviti procjenu masnog tkiva te dobiti sve ostale korisne informacije o vođenju zdravog načina života.

Subota donosi vrhunac ovogodišnjeg Unisport Finalsa, odnosno sudare za najsjajnija odličja i trofeje sveučilišnih prvaka. Svi rezultati i informacije dostupni su na web stranici UniSport HR, dok je livestream na Unisport tv YouTube kanalu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)