Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
11:39 pm

U planu izgradnja superluksuznog nebodera Bentley’s Residences, garaže za aute bit će na sva 62 kata

Piše A. A.

Kada se izgradi, Bentley’s Residences bit će najviša stambena zgrada uz ocean u Sjedinjenim Američkim Državama. Izdizat će se na 62 kata u aveniji Collins u takozvanoj milijarderskoj ulici u Sunny Isles Beachu u južnoj Floridi.

Riječ je o zajedničkom projektu arhitektonske tvrtke Seiger Suarez, graditeljske kompanije Dezer i proizvođača automobila Bentley. Obuhvaćat će više od 200 luksuznih stanova.

Zanimljivost ovog monumentalnog nebodera je posebno dizalo za vozila zahvaljujući kojim će vlasnici moći svoje limene ljubimce parkirati u domu bez obzira na to na kojem katu živjeli.

Ostakljena garaža na svakom katu nebodera omogućavat će im da neprimjetno uđu i izađu iz svojih stanova i automobila bez prevelike pompe. Ovo će posebno odgovarati slavnim osobama koji će na taj način moći izbjeći znatiželjne fotoobjektive paparazzija.

Svaki stan će imati i ograđeni balkon, saunu i vanjski tuš. Unutar nebodera naći će se mjesta i za spa zonu, bazen, teretanu, kino-dvoranu, restoran i bar namijenjen za ljubitelje viskija, kao i zajednički park i vrt, piše Punkufer.

Neboder Bentley Residences bi trebao biti izgrađen kroz četiri godine, a početna cijena stanova iznosi 4,2 milijuna američkih dolara odnosno oko 30 milijuna kuna. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)