Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:15 am

UŽIVO (18.00): Dalić najavio promjene, Hrvatska ide po novu pobjedu

Piše D. F.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas (18 sati) igra u Armeniji četvrtu utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Izabranici Zlatka Dalića u dosadašnja tri kvalifikacijska ogleda ostvarili su učinak od dvije pobjede i jednog remija, dok su Armenci odigrali utakmicu više i imaju učinak od dvije pobjede, jednog remija i jednog poraza.

 Armenija je napravila odličan posao, pobjedom nad Walesom i remijem u Turskoj, te očekuju dobar rezultat i protiv nas. Međutim, očekujem i da mi budemo dobri, makar će to biti drugačija utakmica nego protiv Latvije. Moramo biti organizirani jer su Armenci brzi i agresivni, a svako opuštanje će nam se vratiti. Imamo dobru momčad i dobru obrambenu liniju s igračima Ajaxa i Manchester Cityja te očekujem da ćemo ponovno igrati dobru obranu. Nešto ćemo mijenjati jer imaju raznovrsna krila te paziti na protunapade. Čekat će našu grešku i brzo se otvarati– rekao je hrvatski izbornik, a potom dodao:

– Nisam očekivao da će Armenija biti u utrci za EP, no bili su dobri i zaslužili su tu borbu. Osjetili su svoju prigodu i s obzirom na euforiju dat će svoj maksimum, dat će i više nego što mogu. To je vjerojatno zasluga izbornika i novih igrača, i mogu samo komplimentirati Armeniji. Tko zabije četiri pogotka u Cardiffu zaslužuje poštovanje. Nadam se da možemo zajedno na EP.

Utakmicu Armenije i Hrvatske izravno prenosi Nova TV, a tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)