Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:10 pm

JEDINSTVENA I IZAZOVNA Otvorene prijave za utrku ‘Vukovarskih 198’

Piše A. A.

Atletski klub Vukovar priprema zanimljivu i izazovnu utrku stepenicama na Vukovarskom vodotornju. Utrka ‘Vukovarskih 198’ ujedno je prva u njihovoj organizaciji. 

Održat će se 17. rujna 2022. Sudjelovati može 240 trkača. Prijave su otvorene na stranici Stotinka.hr

‘Riječ je o jedinstvenoj utrci koja se odvija na stepenicama, a ono što je razlikuje od drugih jest da se radi o utrci koja se odvija na mjestu koje predstavlja kulturno dobro. Svaki trkač mora pretrčati 198 stepenica na stubištu Vodotornja i 200 metara memorijalne staze, a sami kraj predstavlja izlazak na vidikovac i dodirivanje zastave Republike Hrvatske.

Zbog svog zanimljivog karaktera vjerujemo da će utrka privući velik broj zainteresiranih ne samo aktivnih trkača, već i građana grada Vukovara i Republike Hrvatske’, ističu organizatori.

Utrku podržavaju: Grad Vukovar, Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva d.o.o., Turistička zajednica grada Vukovara, Javna ustanova ‘Sportski objekti Vukovar’, Restoran i sobe Nada, Almagea, Paul Hartmann d.o.o., Zagrebačka pivovara (Hidra i Vukovarsko pivo) i drugi sponzori koji će se priključiti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)