Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:13 pm

ZBOG CJEPIVA Novak Đoković ne može nastupiti na US Openu

Piše A. A.

Srbijanski tenisač Novak Đoković po svemu sudeći pretrpjet će još jedan udarac zbog odluke da se neće cijepiti protiv koronavirusa. Naime, New York Times tvrdi da neće moći nastupiti na ovogodišnjem izdanju US Opena.

Đoković se prema važećem zakonu vodi kao necijepljeni stranac i s takvim statusom na može kročiti na tlo SAD-a.

Postoji mogućnost da Đoković dobije medicinsko izuzeće, no Teniski savez SAD-a nema namjeru tražiti poseban tretman za srbijanskog tenisača. 

Zanimljivo je i da će Amerikanci dozvoliti ruskim i bjeloruskim tenisačima da se natječu na četvrtom Grand Slamu, ali da nastupaju pod neutralnom zastavom. 

US Open se igra od 29. kolovoza do 11. rujna. Naslov brani Danil Medvjedev koji je lani u finalu svladao Đokovića, prenosi Večernji list.

Đoković nije cijepljen protiv koronavirusa, zbog čega ove godine nije mogao nastupiti ni na Australian Openu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)