Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:09 pm

Vaterpolo prvaci kod Puljka

Piše P. I.

Osvajanje trofeja Prvenstva Hrvatske u vaterpolu u svibnju ove godine i početak nove sezone povod je današnjeg susreta gradonačelnika Ivice Puljka s proslavljenim sportašima Vaterpolo kluba Jadran. Splitski Jadranaši u svibnju su slavili svoj prvi naslov hrvatskog vaterpolskog prvaka, a podsjetimo da su devet puta bili prvaci Jugoslavije te dva puta, godine 1992. i 1993., penjali su se i na krov Europe.

– Ovo je prigoda još jednom uputiti vam čestitke na trofeju Prvenstva Hrvatske. Taj vrhunski sportski uspjeh rezultat je sjajne atmosfere u klubu, zajedništva i predanog rada uprave, trenera i igrača – kazao je, među ostalim, gradonačelnik. 

U ime slavnog splitskog vaterpolo kluba riječi zahvale na prijemu i podršci uputio je Jadranov predsjednik Mladen Drnasin.

– Mi nećemo stati. Pred nama je još trofeja koje treba uzeti – najavio je Drnasin.

Jadranašima su čestitke uputili i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mario Negotić te Igor Maretić, voditelj Odsjeka za sport.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)