Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:07 pm

Čudne okolnosti tragedije na A1: ‘Vozača su dočekala još dva kombija, svi su pobjegli’

Piše A. A.

Svjedok teške prometne nesreće koja se oko 4.30 dogodila na autocesti nedaleko od čvora Gospić u pravcu Splita te u kojoj se smrtno stradale dvije osobe otkrio je nove detalje. 

‘Bila su ukupno tri kombija – prvi koji je udario u motocikl i ubio dvoje ljudi, a ostala dva su bila s prvim. Vozili su se po autocesti. Nešto su prevozili. Odmah nakon kobne prometne nesreće vozač prvog kombija uskočio je u drugi i dali su se svi u bijeg’, rekao je za 24sata

Naime, kombi ogulinske registracije vlasništvo je 26-godišnjakinje iz Saborskog, motocikl ima zadarsku registarsku oznaku i u vlasništvu je državljanina Nepala. Identitet poginulih s tog motocikla još se utvrđuje.

Iz Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu, koje rukovodi očevidom, izvijestili su da se osim očevida poduzimaju i druge dokazne radnje.

U međuvremenu se u poslijepodnevnim satima u policijsku postaju Gospić stigao muškarac (22) s odvjetnicima i rekao da je on vozač kombija. No zbog njegove kriminalne prošlosti policija propituje njegovo priznanje.

‘U prostorijama Policijske uprave ličko-senjske nalazi se na ispitivanju muškarac za kojeg se smatra da je bio sudionik prometne nesreće te da je napustio mjesto nesreće’, kazala je Maja Brozičević, glasnogovornica policije. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)