Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:48 pm

DAMIR MIŠKOVIĆ: Neki već deset godina pišu da se raspadamo, naš budžet je 12 milijuna eura!

Piše N.M.

Predsjednik Rijeke Damir Mišković gostovao je u programu Radio Rijeke, te se dotakao aktualne klupske situacije.

– Ima medija koji već 10 godina pišu da smo u problemima i da se raspadamo. I ljudi koji izjavljuju da smo neozbiljan klub, da nemamo igrača, da nemamo trenera… Imamo šest reprezentativaca koji igraju seniorski nogomet, dovodimo pojačanja, imamo puno mladih talenata. Rijeka je medijski interesantna jer ‘propada’, a drugi jer rastu. Ne znam samo kako smo onda napravili sve što smo napravili kroz cijelo jedno desetljeće – rekao je Mišković, a potom dodao:

– U cijeloj Primorsko-goranskoj županiji osim HNK Rijeka svi ostali klubovi imaju valjda zajedno 2 milijuna eura budžeta i to s tim da im Grad plaća i bazene i dvorane i igrališta i sl. A Rijeka ima 12 milijuna eura budžeta. I iz cijele županije Rijeka, iz cijele PGŽ, imamo ukupnu pomoć sponzora od: 200 tisuća eura. I hvala im na tome. A budžet nam je 12 milijuna. U drugim gradovima i regijama je malo drukčije, ča ne?

Dotakao se Mišković i ambicija za nadolazeću sezonu.

– Ako ne kažem ‘bit ćemo prvaci’ onda nismo ambiciozni, tako uvijek ispadne u nekim medijima. Cilj je biti stabilan klub, napuniti Rujevicu s ljudima koji vole Rijeku, u kupu ići što dalje, u HNL-u izboriti Europu, ali ako se ukaže prilika normalno pokušati i ići na vrh. Mi smo prošle sezone bili jako blizu, ja sam mislio da ćemo uzeti duplu krunu! Bili smo devet kola prvi, zamalo jesenski prvaci, a onda na proljeće – pad. Mislim da smo trebali biti bar drugi. Nešto ovisi i o konkurentima. Rijeka ulaže koliko može. Ja mislim da je to: dovoljno. A kod nekih drugih klubova, osim kod Dinama, mislim da je to sve nekako prenapuhano. Što bi imali od toga da ja, npr., potrošim 10 milijuna eura više da budem jedno mjesto više?

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)