Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:56 am

VIDEO Pogledajte atmosferu s malonogometnog turnira ‘Uz heroje do groba’ u Solinu

Piše A. A.

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević objavio je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimku atmosfere s malonogometnog turnira ‘Uz heroje do groba’, održanog u Solinu.

U organizaciji udruge Djeca odana, čiji su članovi djeca Hrvatskih branitelja, na igralištu pored školske sportske dvorane Priko vode, održan je malonogometni turnir koji je osim natjecateljskog imao i humanitarni karakter. Naime, kako je izvijestio Ninčević, prikupljena sredstva bit će uplaćena vukovarskoj udruzi Branitelj pomaže braniteljima za pomoć najpotrebitijim obiteljima vukovarskih branitelja.

‘Čestitke ovogodišnjim pobjednicima ekipi Ritual iz Splita kao i svim ostalim sudionicima turnira. 

Posebne pohvale udruzi Djeca odana iz Solina na izvanrednoj pripremi i organizaciji turnira. Vjerujem da će ovaj turnir postati tradicionalan te da će iz godine u godinu rasti kako po broju ekipa  tako i po još većoj posjećenosti.

Draga mladosti iz udruge Djeca odana, u Gradu Solinu ćete uvijek imati podršku i potporu’, poručio je gradonačelnik. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)