Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:18 pm

Parni valjak stiže u Stari Grad nakon 30 godina, a koncert ima humanitarni karakter

Piše A. A.

Parni valjak nakon gotovo 30 godina ponovno dolazi u Stari Grad! Jedan od najvećih hrvatskih bendova 16. rujna održat će koncert u Ljetnom kinu.

‘Lutka za bal’, ‘Uhvati ritam’, ‘Ljubavna’, ‘Sve još miriše na nju’, ‘Ugasi me’, kao i novi singl ‘Moja glava, moja pravila’, s kojim su poharali top ljestvice, samo su neki od mnogobrojnih hitova koje će se moći čuti ove posebne noći na Hvaru.

Ulaznice u pretprodaji su dostupne na sljedećim lokacijama c/b Espresso i c/b Hemingway u Starome Gradu, c/b Rin Tin Tin u Hvaru, c/b Trick u Jelsi, c/b Dalmatino u Vrboskoj po cijeni od 20€ dok će na dan koncerta cijena iznositi 25€. Ulaznice se mogu kupiti i online preko sustava Eventim.

– U sklopu koncerta cilj je pomoći našoj djeci iz udruge Perle i osigurati im dostatna sredstva za godišnje terapije na otoku. Stoga je dio od prodaje ulaznica namijenjen udruzi Perle, a vaše donacije su i dalje dobrodošle skeniranjem barkoda ili uplatom na namjenski račun otvoren za ovu humanitarnu akciju – poručili su organizatori.

Primatelj: GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA HVAR
IBAN: HR 3224070001500020184
BIC: OTPVHR2X
Opis plaćanja: DONACIJA ZA PERLE
Model: HR 00 – Poziv na broj: 12082023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)