Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:03 pm

JUDO Petrunjela Pavić sedma na Grand Slamu u Emiratima

Piše A. A.

Dubrovkinja Petrunjela Pavić, predstavnica Judo kluba ‘Dubrovnik 1966’, ostvarila je sjajan uspjeh na IJF Grand Slamu koji se održava u Abu Dhabiju. Olimpijske kvalifikacije u Ujedinjenim Arapskim traju od 24. do 26. listopada, na njima je završila na sedmom mjestu.

22-godišnja Pavić upisala je dvije pobjede i dva poraza u kategoriji -78kg. U prvom kolu savladala je Daryu Kantsavay (AIN) te nastavila pozitivnim ishodom protiv Talijanke Giorgie Stangherlin. U četvrtfinalu upisala je poraz protiv aktualne Europske prvakinje Aline Boehm, a rješenje nije uspjela pronaći protiv njene timske kolegice, bivše svjetske prvakinje Anne-Marije Wagner.

U kategoriji -100kg na tatami je izašao mlađi brat Kumrić, 27-godišnji Marko Kumrić, koji je danas upisao pobjedu i poraz. Bolji je bio od Brazilca Eduarda Bettonija, no nije išlo protiv predstavnika Njemačke – u konačnici je poražen protiv Louisa Maia.

Ivana Šutalo i Helena Vuković nastupile su kategoriji +78kg, također s pobjedom i porazom. Šutalo je pobijedila Indijku Kanwarpreet Kaur i poražena je u borbi protiv Kamile Berlikash (KAZ). Vuković je upisala pobjedu protiv Uzbekistanke Rinate Ilmatove i poraz protiv Lee Fontaine (FRA).

Prvog dana natjecanja, u utorak, na tatami je izašla Ana Viktorija Puljiz te završila dan s pobjedom i porazom. U kategoriji -52kg porazila je Pakistanku Iran Shazadi, no u drugom kolu niti ona nije imala pozitivan ishod protiv predstavnice Njemačke Masche Ballhaus.

Anđela Violić upisala je poraz drugog dana natjecanja u prvoj borbi kategorije -70kg protiv Fidan Ogel (TUR).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)