Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:46 pm

JUDO Solinjanka Ana Viktorija Puljiz u finalu Mediteranskih igara

Piše A. A.

Hrvatska judašica Ana Viktorija Puljiz (do 52 kg) plasirala se u finale Mediteranskih igara u alžirskom Oranu. Nakon pobjeda protiv Alžirke Aissahine te Marokanke Iraoui, od 17.40 sati po hrvatskom vremenu Solinjanku očekuje najveći izazov. 

Za zlato će se boriti protiv aktualne olimpijske pobjednice iz kategorije do 48 kg Distrije Krasniqi, protiv koje se borila i u finalu Grand Prixa Portugal u siječnju ove godine, kada je judašica iz Kosova bila uspješnija.

Ana Viktorija Puljiz studentica je Pravnog fakulteta u Splitu, koja s 20 godina već ima naslove europske prvakinje u konkurenciji kadeta (2017.) i mlađih seniora (2021.) te zlato na EYOF-u (2019.). U seniorskoj konkurenciji je u travnju ove godine osvojila broncu na Europskom prvenstvu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)