Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:01 pm

Vušković: Dobra utakmica na obje strane

Piše D. F.

Mario Vušković odigrao je drugo poluvrijeme za HSV protiv svog Hajduka. Nakon susreta zadržao se u razgovoru s hajdukovcima, a potom je odradio i nekoliko selfieja s navijačima ‘bijelih’.

– Dobra utakmica s obje strane, intenzitet jako visok, iako je bilo prijateljsko nadmetanje. Išlo se stvarno muški s obje strane i na kraju 2:2 mislim da je realno, mi smo dali gol pri samom kraju. Mislim da su i gledatelji mogli uživati, bilo je dosta publike u ovo doba priprema. Najvažnije je da nije bilo ozljeda i da je sve prošlo u redu, na visokoj razini. Zadovoljni smo, bila je to dobra predstava… Nastavljamo s pripremama, svaki sa svojim ambicijama – rekao je Vušković.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)