Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:39 pm

NINČEVIĆ: Napreduju radovi na uređenju objekta NK Solin

Piše N.M.

Kako su trenutno u tijeku intenzivni radovi na uređenju prostorija NK Solin, pomaci su vidljivi iz dana u dan, poručuje solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Radovi obuhvaćaju uređenje kompletnih prostorija kluba u prizemlju objekta odnosno potpunu rekonstrukciju svih svlačionica, pomoćnih prostorija, kao i uređenje teretane na katu za potrebe kluba.

‘Ono što je važno, radovi će završiti za 20-ak dana, a novouređene prostorije biti u funkciji i ne samo za seniorsku momčad već za sve uzrasne kategorije kluba.

Nismo zaboravili ni uređenje tribina – istočna tribina će također biti uređena u tom periodu, a radovi na zapadnoj tribini će krenuti uskoro.

Pored uređenja klupskih prostorija, paralelno se odvijaju radovi na uređenju višenamjenskih ‘coworking’ prostorija (više ureda za potrebe start up tvrtki) s konferencijskom dvoranom koji će biti smješteni na katu objekta. 

Obnova već postojećeg prostora, uz proširenu namjenu, donijet će na jednom mjestu gradu Solinu nove mogućnosti za širenje povoljnije poduzetničke klime te istovremeno bolje uvjete za sportaše nogometnog kluba našeg grada. 

Jedva čekamo!’, kaže Ninčević.

Kako napreduju radovi, pogledajte u videu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)