Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
2:34 pm

Ivanović primio missicu iz Kaštela

Piše P. I.

U Gradskoj upravi Kaštela održan je prijem za Anđelu Anterić, dvadesetjednogodišnjakinju iz Kaštel Starog, studenticu preddiplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Krajem kolovoza, u klubu Mandrach u Splitu je okrunjena za novu Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske 2023.

Lijepa Anđela ističe da joj je prijava na izbor za Miss bila izazov i da je to idealna prilika za mlade djevojke i vjeruje kako sve prilike treba iskoristiti u potpunosti u pozitivnom smislu Uz studij, bavi se fitnessom i kako je rekla, priprema se za sljedeći izbor ljepote.

– Sada me čeka drugi izbor, u studenome za Miss Hrvatske, to je sljedeća stepenica nakon koje ću dalje vidjeti što ću raditi. Modeling mi se sviđa, ljudi su predivni, kao i cure koje su bile sa mnom, stvarno sam prezadovoljna – dodala je.

Da ljepota i pamet idu zajedno, Anđela je pravi dokaz.

 – Prije svega, čestitke našoj mladoj dami. Ponosan sam što osim sportskih prijema, imamo i ovaj u ljepoti. Moramo biti ponosni što ovaj grad daje najbolje od najboljih i zasigurno ćemo je bodriti na izboru za Miss Hrvatske u jedanaestom mjesecu – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

– Lijepo je vidjeti da se u izborima za ljepotu cijeni i znanje, a ovo je zasigurno jedna ‘ulaznica’ za korak naprijed u životu – kazala je dogradonačelnica Jadranka Matok-Bosančić te se pridružila čestitkama.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)