Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:39 pm

KUP BARBARINCA Rekordni ulov – više od 70 kg ribe

U nedjelju, 3. srpnja, održano je 9. po redu natjecanje u podvodnom ribolovu Kup Barbarinca.

Natjecanje je uz veliki odaziv etabliranih podvodnih ribolovaca obilježen s rekordnim ulovom od preko 70 kg. Prvo mjesto šesti put pripalo je Stjepku Kesiću s 18 kg ulovljene ribe, debitant Luka Tomić s najljepšom niskom od 14 kg uzima srebreno odličje. Tomislav Bašić ne može bez medalje svake godine, pa tako i ove zauzima 3. mjesto s ulovom od 10 kg. Pretprošli pobjednik Jakov Grubić osvaja 4. mjesto s ulovom od 8 kg. Sanjin Palavra je peti sa 6. kg i najvećim ulovom – gof od 3,5 kg, iza njega je Marko Gluić s 4 kg ulova. Ivan Borozan s niskom od 3 kg zauzima 6. mjesto, Ozren Bralo s 2.5 kg i najviše zarona na natjecanju zauzeo je 7. mjesto. 

Osim ronioca, potrebno je pohvaliti i marljivi i precizni rad sudaca Drage Bubića i Pele. Najviše pohvale idu organizatoru ovoga zahtjevnog i vrlo dobrog organiziranoga natjecanja Davidu Zeki i Ivanu Džakuli. Ekipno zlato otišlo je u ruke Ozrena Brale i Stjepka Kesića.

Organizator se zahvaljuje svim natjecateljima i ostalim sudionicima s porukom: ‘vidimo se dogodine na jubilarnom 10. izdanju Kupa Barbarinca 2023.’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)