Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:35 pm

CROATIA ČEKA RASPLET: Inter dobio licencu na temelju garancije da će postati Dinamova filijala, a sada nema momčad

Piše N.M.

Sportski novinar Bernard Jurišić objavio je zanimljiv tekst:
‘Dakle, Inter iz Zaprešića je dobio licencu za drugu ligu (oprostite, ali glupo mi je drugu ligu zvati prvom) na temelju garancije da će postati Dinamova filijala.

Nakon što je dobio licencu Dinamo je povukao svoje zanimanje, a Inter ostao s dugovima i blokiran registrirati ijednog novog igrača. I sad već danima najavljuje da će vjerojatno drugu ligu igrati s juniorima i kadetima, jer više nema seniorsku momčad, niti će je imati dok ne pokrije dugove.

Očito je da je priča s Dinamom bila manevar kako bi se izigrali HNS-ovi registracijski pravilnici i kupilo vrijeme da se ‘nešto’ možda dogodi. To ‘nešto’ je investitor koji bi pokrpao dugove i sastavio novu momčad. Takvoga nema na vidiku, a liga počinje.

Istovremeno =AZWo-j8sEq92lIr-CZ65cyMTY3T6hZ7azEuLIZ0KPG-z-Z-FVsPnAi0tWoYgmv2RP1a6NPwAFYlpTiCvnpq30xsbjAsuvGENTVB1YETk5sYaybTLN1nk3VdkLe_lPQAcPrjqQSrI5uqobA7gcWgTNPvB7jko-NZ3RAW0mbRhWvOp0w&__tn__=-]K-R" role="link" tabindex="0" style="color: var(–accent); cursor: pointer; text-decoration-line: none; outline: none; list-style: none; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 0px; margin: 0px; touch-action: manipulation; text-align: inherit; display: inline-block; -webkit-tap-highlight-color: transparent; font-family: inherit;" ]NK Croatia Zmijavci, klub koji ima momčad, nema dugove i želi igrati drugu ligu (oprostite, ali glupo mi je drugu ligu zvati prvom) čeka hoće li Inter doista ući u sezonu s juniorima i kadetima i čekati da se tijekom sezone ugasi i učini ligu neregularnom. I da usput uzme lovu od novog televizijskog ugovora.

Dogodi li se to zaista, bit će to još jedna lijepa priča iz Hrvatske.’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)