Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:43 am

2. DJEČJI SPIN KUP Najmlađi ribolovci odmjerit će snage na Prološkom Blatu

Piše P. I.

ŠRD Šaran Proložac organizira ‘2. Dječji spin kup’ koji će se održati 16. rujna na Prološkom blatu. Pravo nastupa imaju djeca do 14 godina, a prilikom prijave obavezno je da u pratnji natjecatelja bude punoljetna osoba.

Natjecatelji se trebaju okupiti na jezeru u 14.00 sati, a nakon prijave i dogovora oko pravila starta se s ribolovom koji traje od 14.30 do 17 sati.

Nakon ribolova slijedi proglašenje pobjednika te dodjela medalja za najbolje plasirane.

‘Lovi se spin tehnikom s jednim ribolovnim štapom. Boduju se ulovi grgeča, štuke i soma. Za sve sudionike natjecanja organizator je osigurao hranu i piće. Djeca koja posjeduju majice od ŠRD neka ih obuku. Kotizacija za natjecanje ne postoji, a istočna strana jezera ispod Smokvice bit će zatvorena za ribolov 16. rujna od 14 do 19 sati’, poručuju organizatori. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)