Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
11:48 am

Google dodijelio Zlatni pin Dioklecijanovoj palači, a plaketu j dobio i Muzej grada Splita

Piše P. I.

Google je prvi puta u Hrvatskoj dodijelio nagradu Zlatni pin u kategoriji ‘Dvorci i palače’ Dioklecijanovoj palači u Splitu, a plaketa je dodijeljena i Muzeju grada Splita. 

U sklopu tog projekta Google je nagradio 10 najljepših dvoraca i palača u Hrvatskoj na temelju ocjena i recenzija korisnika Google Mapsa, a odabrani su dvorci i palače koji su dobili najvišu prosječnu ocjenu korisnika Google Mapsa.

Među dobitnicima su veličanstveni, impresivni, raskošni dvorci i palače koje svojim jedinstvenim izgledima i brojnim legendama oživljavaju duh prošlih vremena i pričaju priču o bogatoj prošlosti Hrvatske. Od arheoloških lokaliteta, srednjovjekovnih gradova, romantičnih jezera i parkova pa sve do remek djela rimske arhitekture – izvanredne građevine s poučnim pričama i prekrasnim pogledima osvojile su srca posjetitelja i korisnika Google Mapsa koji su im dodijelili visoke ocjene.

Nagrađeni su dvorac Trakošćan, dvorac Eltz, Stari grad Čakovec, Trsatski kaštel, Dvorac Veliki Tabor, Stari grad Ozalj, kaštel Morosini-Grimani, Frankopanski kaštel Krk te Dioklecijanova palača i palača Sponza.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)