Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:03 am

FOTOGALERIJA Tin pobjednik Vukšić kupa

Završen je malonogometni nogometni turnir ‘Vukšić kup 2022.’ na kojem je sudjelovalo 40 ekipa iz Zadarske, Šibensko-kninske i  Splitsko-Dalmatinske županije. 

Finalna i utakmica za treće mjesto završile su tek nakon izvođenja šesteraca, što govori koliko su u prepunoj malonogometnoj Vukšićkoj areni gledatelji uživali u vrhunskim malonogometnim predstavama. 

Finalna završna večer počela je utakmicom za treće mjesto između prošlogodišnjih finalista Zloselo Gradnja Pirovac i Bile Vlake. Zloselo je brzo povelo već u drugoj minuti, ali Bila Vlaka u idućih pet minuta nastavka utakmice preokreće rezultat na 2:1. U drugom poluvremenu Bila Vlaka ima rezultat pred kraj utakmice 3:2. U jednom brzom napadu Zloselo Gradnja Pirovac West Ham poravnava rezultat na 3:3. Prisupilo se izvođenju šesteraca i Zloselo Gradnja Pirovac bila je spretnija, sretnija i zasluženo su osvojili treće mjesto. 

U revijalnoj utakmici djece 2009. godište Croatia Stankovci je visokim rezultatom 5:0 pobijedila ekipu Hrvatskog dragovoljca iz Zagreba. 

U velikom finalu sastale su se ekipe Bulić i Tin. Bulić je bio pravo otkriće i iznenađenje turnira jer su u polufinalu pobijedili najvećeg favorita turnira Bilu Vlaku. U početku utakmice obje ekipe su igrale oprezno i ispipavale ‘malonogometni puls’ protivnika. Bulić je krenuo u jedan žestoki napad, kojeg su iskusni igrači Tina mudro presjekli i iz kontranapada u osmoj minuti Hrvoje Jovančević dovodi Tin u vodstvo 1:0. Kratko je trajalo vodstsvo i slavlje ekipe Tin. Bulić je krenuo odmah žestoko i maestralni Šime Colić-Škuca topovskim udarcem u devetoj minuti pogađa same rašlje nemoćnog vratara Žure i poravnava rezultat na 1:1. Do zadnje minute utakmice gledatelji su uživali u velikoj utakmici s mnogo izrazitih prilika s obje strane. Obje ekipe su pogodile ‘bezbroj’ prečki i stativa, ali lopta nije htjela u gol. 

Pristupilo se izvođenju šesteraca s mnogo uzbuđenja i promašaja. Tin je na kraju bio spretniji, uspješniji i zasluženo osvojio  turnir.

Prije proglašenja pobjednika i uručenja nagrada, predsjednik Športskog društva Vukšić Zoran Ledenko uručio je suprugi pok. Marija Budimira, Ivani, sliku i dres Športsko društva Vukšić. Pok. Marijo Budimir bio je predstavnik Rost sporta, dugogodišnjeg  generalnog sponzora turnira u Vukšiću. Nakon proglašenja najboljih pojedinaca i ekipa, organizator je priredio vatromet.

Do ranih jutarnjih sati glazbeni trio iz Splita svojom svirkom zabavljao je mnogobrojnu mladost iz Vukšića i cijelog benkovačkog kraja. 

Igralište pod Gradinom. Gledatelja 1000.
Suci: Niko Radnić-Drlja i Jure Cigić ( Šibenik ) 

Utakmica za 3. mjesto: ZLOSELO GRADNJA PIROVAC WEST HAM – BILA VLAKA 6:5 (3:3)
ZLOSELO GRADNJA PIROVAC WEST HAM  – Mutić, Mišković, Palavra, Žumberac, Dodik, Vukičević, Čačić, Franjkić, Perić, Žilić, Škugor 1, Celić 2.
Voditelj ekipe: Ivan Crljen 
BILA  VLAKA – Perica, Mandurić, Bradarić 2, Tokić 1, Zečić, Buljević, Bradarić, Roguljić, Jurić, Vujnović, Grubišić, Dragošević, Marčić.
Voditelj ekipe: Frane Pleić 

Revijalna utakmica djece 2009. godište: CROATIA  STANKOVCI – HRVATSKI DRAGOVOLJAC ZAGREB  5:0

CROATIA STANKOVCI – I. Vunić,  I. Radulović  2,  L.Miletić, D. Radulović 1, Mamić  2, Bubica, Biluš, Perica,  Klarić,  K.Vunić,  I.Miletić, Kartelo.
Voditelj ekipe: Grgo Pelaić
HRVATSKI DRAGOVOLJAC ZAGREB – M. Budimir, Tuškanac, Rendulić, Abramović, Kramarić,  S. Budimir
Voditelj ekipe: Domagoj Abramović

Finale: TIN – BULIĆ 3:2 (1:1)

TIN  – Bašić, Žura, M. Baždarić, Remšak, Sušić, Nakić, Jovančević  1, .Baždarić, Dundović, Katalinić, Fantov, Bugarija, Nimčević 
Voditelj ekipe : Tiho Knežević
BULIĆ – B. Nakić, Kardum, Bačić, Bašić-Ćipin, Čirjak, I. Nakić-Ićun, Čačić, Maričić, Rubelj, Škugor, Colić-Škuca  1, Šamija 
Voditelj ekipe: Krešo Nakić
Voditelj ekipe: Tiho  Knežević

1. mjesto: Tin  –  16.000 kuna + pehar + medalje
2. mjesto: Bulić –  8000 kuna + pehar + medalje
3. mjesto: Zloselo Gradnja Pirovac West Ham –  4000 kuna + pehar + medalje 
4. mjesto : Bila Vlaka  – 2 000 kuna + pehar 

Fair play ekipa: Rupe  –  pehar
Najbolji pojedinci 
Najbolji igrač turnira: Josip Bašić – Tin
Najbolji strijelac s  7  postignutih golova: Kristian Šarić – Cb Firma Vrana 
Najbolji vratar turnira: Josip Kardum – Bulić

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)