Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:46 pm

Uskoro malonogometni turnir Kostanje kup 2022., priprema se i glazbeni program

Piše A. M.

Sportsko-rekreativno društvo Kostanje 2000 organizira drugo izdanje malonogometnog turnira Kostanje kup.

Kostanje kup 2022. počinje 29. srpnja. Finale je zakazano za 14. kolovoza. Održat će se tada, nakon proglašenja pobjednika, i glazbeni program. 

– Tijekom turnira vas očekuju i vjerojatno spektakularne revijalne utakmice čije se ekipe već dugo vremena pripremaju za susret – poručuju iz organizacije.

Organizatori ovoga turnira u omiškom zaleđu napominju kako je u tijeku posljednji tjedan prijava. Vrše se javljanjem na broj 091 799 3072 (Frane) najkasnije do 26. srpnja. Tog je dana planirano i izvlačenje parova.

Uplata po ekipi iznosi 400 kuna. Najbolje pak očekuju novčane nagrade i pehari: 7000 kuna i pehar za pobjedničku ekipu, 4000 kuna i pehar za drugoplasirane, 2000 kuna i pehar za treće mjesto te pehar za ekipu koja završi na četvrtom mjestu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)