Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
7:39 pm

MAKARSKA Nova katamaranska veza sa Splitom, Bračem, Hvarom i Visom

Piše N.M.

Iz Makarske u ponedjeljak počinje ploviti nova katamaranska linija kompanije TP Line. Povezivat će Makarsku i Split s Bračem, Hvarom i Visom, a putnici će se moći ukrcati u Makarskoj, doći do Hvara, tamo promijeniti katamaran i nastaviti dalje za Korčulu i Mljet. S Korčule se pak može produžiti dalje na Šipan ili Lastovo.

Katamaran Kolovare svakog će jutra u 8.30 polaziti iz Makarske te će u 12.40 pristizati u Split iz kojega će u 15 sati ponovno polaziti za Makarsku u koju će stizati u 19.10.

U Hvar će stizati neposredno prije broda Puntamika iz Splita kako bi zainteresirani putnici mogli nastaviti putovanje za Korčulu, Pomenu i Dubrovnik.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)