Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:22 am

INSPIRIRANO VUČIĆEM: Pojavila se igrica ‘Jedi parizer’

Piše P. I.

Igrica ‘Jedi parizer’, inspirirana Vučićem, izašla je samo dan nakon što su on i ministri Tomislav Momirović i Siniša Mali doručkovali sendvič od parizera i majoneze.

‘Jedi parizer’ vrlo je jednostavna igra – cilj je staviti samo kruh, parizer i jogurt u košaricu koja se pomiče lijevo-desno, a izbjegavati meso i druge namirnice. Koristi se Vučićevim izjavama s konferencija za novinare, pa kad izgubite, možete čuti predsjednikov glas kako govori: ‘Ajde sine, molim te, isključi taj telefon’.

Napravljena je samo za Android telefone i možete ga preuzeti ovdje. 

Igricu je dosad na svoje uređaje preuzelo više od 10 tisuća ljudi, a korisnici su je ocijenili s pet zvjezdica, javlja N1.

@puf_srbija #viral #ovojesrbija #srbijatiktok #fyp original sound – PROMENE U FOKUSU

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)