Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
4:34 pm

TAKSIRANJE U SPLITU Vozač iz Zagreba sudjelovao u prometnoj nesreći

Piše M.K.

U prometnoj nesreći kod Šetališta Ivana Meštrovića sudjelovalo je taksi vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka. Ovo nije prvi put da vozači koji nisu iz Splita sudjeluju u prometnim nesrećama u gradu.

U Split tokom ljeta dolazi dosta taksista iz drugih gradova, pa i država, oduzimaju posao lokalnim taksistima te rade prometne prekršaje, u nekim slučajevima i nesreće.


O problemu taksista u Splitu najviše se pisalo oko Ultre, no situacija nije bolja ni u nastavku sezone.

‘Nažalost, barem 70% taksista ne zadovoljava sve uvjete i ne posjeduje licencu, dozvolu i važeću prometnu knjižicu. Da budeš legalan u današnje doba, moraš biti kompletna budala. Čak je i policija gotovo nemoćna, kao i inspekcija: da su provjeravali sve taksiste za vrijeme festivala Ultra, taj bi proces trajao najmanje do kraja ljeta’, rekao je za Tportal Milivoj Topić, predsjednik Ceha prijevoznika u Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)