Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:30 pm

MINDAUGAS NIKOLIČIUS: Trajkovski je imao bolje ponude, ali priključio se Hajduku!

Piše H. S.

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius prokomentirao je dolazak na Poljud makedonskog ofenzivca Aleksandra Trajkovskog

. Aleksandar Trajkovski je profil igrača kojeg smo ciljano tražili na tržištu. Nakon dogovora s nama dobio je još neke ponude, financijski bolje za njega, ali pokazao je karakter i odlučio se priključiti se Hajduku. Polivalentan je ofenzivni igrač kojem su osnovne pozicije invertirano lijevo krilo i centralni napadač. S obzirom na to da je igrač bio slobodan u proteklom periodu, trebat će mu kraće vrijeme za adaptaciju i postizanje optimalne forme. Riječ je o vrlo iskusnom igraču koji je standardni član reprezentacije Sjeverne Makedonije. Njegovim angažmanom našem treneru dajemo mogućnost šireg rostera igrača u ofenzivnom dijelu momčadi – istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)