Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:39 pm

ALEKSANDAR TRAJKOVSKI: Svi znaju što ovaj klub znači, sretan sam što ću biti dio ove priče!

Piše H. S.

Aleksandar Trajkovski nova je Hajdukova devetka! Iskusni 31-godišnji napadač potpisao je danas s ‘bijelima’ ugovor do ljeta 2025. godine s opcijom produženja za još jednu godinu. U Hajduk stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s posljednjim klubom, Al-Fayhom iz Saudijske Arabije. 

– Prelijep je osjećaj doći u Hajduk, sve je dobro prošlo i jedva čekam priključiti se momčadi i početi trenirati. Poznajem HNL, igrao sam ovdje prije 13 godina, sad sam se vratio i sretan sam što ću ponovno tu igrati u velikom klubu. Imam dosta iskustva, prošao sam nekoliko jakih liga, puno nastupa za reprezentaciju te se nadam da ću pridonijeti Hajduku i ciljevima koje je klub zacrtao. Hajduk dobro poznajem, imamo stvarno dobru ekipu, svi znaju što ovaj klub znači i zaista sam sretan što ću biti dio ove priče – rekao je Trajkovski nakon potpisa ugovora. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)