Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:46 am

Petra Uglešić brončana na Svjetskom kadetskom prvenstvu u taekwondou

Piše N.M.

U Sofiji je u tijeku Svjetsko kadetsko prvenstvo na kojem nastupaju reprezentacije iz 76 zemalja.

Hrvatska reprezentacija je osvojila medalju na svjetskoj smotri najboljih mladih taekwondoista. Za to se pobrinula Petra Uglešić iz splitskog Montera koja je u kategoriji do 33 kilograma osvojila brončanu medalju.

Petra je u 1. kolu svladala predstavnicu Tajvana, u drugom kolu pobjeđuje predstavnicu Španjolske, u četvrtfinalu pobjeđuje predstavnicu Tunisa. Petra je zaustavljena u polufinalu u neizvjesnoj borbi od predstavnice Turske.

Vrijedi spomenuti da je ovo dvanaestogodišnjoj Petri već treća medalja sa velikih natjecanja. Do sada je na Europskim prvenstvima u uzrastu mlađih kadeta osvajala srebro (2019.) i zlato (2021).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)