Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:50 pm

Eurogol bivšeg igrača Hajduka, njegova momčad slavila na Grbavici pogotkom u 97. minuti!

Piše B. D.

Prava drama se odvila u utakmici 7. kola Premijer lige BiH, gdje je Željezničar na svom terenu poražen rezultatom 2:3 od GOŠK-a iz Gabele.

Povela je domaća momčad golom Mekića u 33. minuti, a onda je u 60. minuti bivši igrač Hajduka Dino Skorup iz slobodnog udarca sa 23 metra postigao eurogol za izjednačenje. Gosti su poveli također lijepim pogotkom Hasukića u 75. minuti, a onda je uslijedila dramatična završnica.

Po kiši i blatu Grbavice je domaćin sve karte bacio na napad, a tamo je nakon jednog udarca iz daljine pogriješio gostujući vratar, da bi ga gotovo na crti nadskočio Haračić, te glavom u 91. minuti poslao loptu u mrežu za 2:2.

Suci su pokazali šest minuta nadoknade, a već je i to vrijeme isteklo, igrala se 97. minuta kada je GOŠK opet napao, da bi Luka Nižić preciznim udarcem sa 17 metara poslao loptu u mrežu za veliko slavlje gostiju. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)