Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:32 am

Nakon glasina da je Kadirov u komi, objavljena snimka koja pokazuje drugačije

Piše A. A.

Umar Daudov, pomoćnik čečenskog vođe Ramzana Kadirova, objavio je na društvenim mrežama video koji ga prikazuje tijekom večernje šetnje s obitelji u jeku glasina o njegovoj navodnoj teškoj bolesti, piše ruska državna novinska agencija RIA.

‘Večernja šetnja bila je odličan završetak večere s obitelji. Iskoristite ove sretne trenutke, prijatelji. Nađite vremena i posvetite više pažnje svojoj obitelji. Odmorite se od gužve i ugodite sebi i njima’, stoji u opisu videa na Instagramu Kadirovljevog pomoćnika.

Već se nagađalo da je Kadirov u lošem stanju

Jučer su se, naime, pojavile glasine da je Kadirov ozbiljno bolestan. Glasnogovornik ukrajinske obavještajne službe Andrij Jusov izjavio je kako je u komi nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

‘Možemo potvrditi da je on imao još jedno ozbiljno pogoršanje i da je u kritičnom stanju posljednjih nekoliko dana.

Informacija je potvrđena iz različitih izvora u liječničkim i političkim krugovima. Ne radi se o ozljedama. Ostale detalje treba dodatno razjasniti. Dugo je bolestan, a riječ je o sustavnim zdravstvenim problemima’, rekao je, prenosi Index

Ovo nije prvi put da se pojavljuju glasine o zdravstvenom stanju čečenskog vođe. U ožujku ove godine spominjali su se trovanje i bolest bubrega.

Umar Daudov, assistant to the head of Chechnya Ramzan Kadyrov, published a video of Kadyrov’s evening walk with his family on social networks against the background of rumors about his alleged serious illness, RIA Novosti reports. pic.twitter.com/s9a3tK6UhV

— RONCHECK1 (@RONCHECK1) September 15, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)