Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
2:42 pm

Izaslanstvo američkog veleposlanstva u posjetu AC Hotelu by Marriott Split

Piše N.M.

Obilazak objekta, razgled interijera i upoznavanje sa zaposlenicima AC Hotela Split bili su razlozi posjeta Marka Fleminga, otpravnika poslova veleposlanstva SAD-a u RH, splitskom Dalmatia Toweru. 

Izaslanstvo američkog veleposlanstva i prošlog je ljeta bilo u posjeti 135 metara visokom tornju te su iskazali zadovoljstvo viđenim, obzirom da je većina soba pri završetku s opremanjem. Iskazali su uvjerenje kako će AC Hotel Split biti odličan proizvod zahvaljujući ponajprije jedinstvenom pogledu na Split, dizajnu i Marriott standardima, kao i interes za budućim zajedničkim suradnjama.

U obilasku objekta, uz otpravnika poslova Marka L. Fleminga, bili su i drugi tajnik, Rob Crotty, politički specijalist Kruno Badel i Duška Lastrić – Đurić iz Veleposlanstva SAD-a.

Dodajmo i da više od 200 suradnika trenutno provodi radove na uređenju i opremanju interijera hotela prema visokim standardima brenda AC Hotel by Marriott, koji će raspolagati s 214 smještajnih jedinica odnosno 210 soba i četiri apartmana.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)