Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:03 pm

VIDEO Ivo Jurić napisao rock posvetu svim neobičnim parovima

Piše A. A.

Mostarski glazbenik Ivo Jurić objavio je novu pjesmu. ‘Neobičan par’ objavljen je za Croatia Records i dolazi nakon njegovog nastupa na Splitskom festivalu. 

Za ovu prigodu okupio je sjajne glazbenike, a svirali su mu Josip Joco Vukoja na gitari, Marko Jakovljević na bas gitari, Dario Raos na bubnjevima, Ivan Zovko na klavijaturama i Ivan Sušac na saksofonu. Osim što je autor glazbe i teksta, Jurić je također svirao gitaru, a njegov prijatelj i stalni suradnik Josip Vukoja radio je na aranžmanu i produkciji. Za pjesmu ‘Neobičan par’ snimljen je i videospot u produkciji Marija Belje.

Rock glazba uvijek je bila dio života Ive Jurića, pa ga možemo vidjeti i na koncertima vlastitih idola poput Bruce Springesteena ili Guns n’ Rosesa. Ovog mostarskog glazbenika i kantautora vežu i brojni nastupi pred publikom istančanog glazbenog ukusa, a za sebe zna reći da u glavi ima nekoliko stotina pjesama koje može otpjevati i odsvirati. U međuvremenu se odlučio ozbiljnije posvetiti vlastitim pjesmama i karijeri te je ostvario suradnju s najvećom diskografskom kućom u regiji – Croatia Records. Do sada je objavio singlove ‘Mozak jedne djevojke’ i ‘Blizu’ s kojim je nastupio na Splitskom festivalu. Otkrio je i onu svoju nježnu stranu, ali i ovu žešću. Odlučio je tako napisati ovu rock and roll posvetu svim onim parovima koji, bez obzira na neke neobičnosti, u potpunosti funkcioniraju. 

Ivo Jurić grabi krupnim koracima prema naprijed i samo je pitanje vremena kada će njegove zvijezde u potpunosti zasjati. ‘Neobičan par’ svakako je vjetar u leđa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)