Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:50 pm

VIDEO: NK Solin dobio jedne od najmodernijih svlačionica

Piše A. A.

Iz nogometnog kluba Solin objavili su kako su, zahvaljujući Gradu Solinu, dobili novouređene svlačionice, i to jedne od najmodernijih u HNL-u. Naveli su kako su opremljene po najsuvremenijim UEFA standardima. 

– Dragi nogometaši, veliki i mali, dragi navijači, svi kojima je NK Solin u srcu – isplatilo se bit strpljiv.

Osim svlačionica, obnovljene su i uređene i ostale klupske prostorije: sala za sastanke, soba za tajnika, trenere, medicinska soba, prostor za doping kontrolu, nova svlačionica za suce, s posebno izdvojenom svlačionicom za sutkinje, kutak za ekonoma, pomoćne prostorije…

Ali, ni to nije sve jer uskoro nas čeka uređenje i opremanje teretane na katu objekta, rekonstrukcija i uređenje istočne i zapadne tribine i još puno, puno lijepih iznenađenja.

Ako tome dodamo da je upravo danas potpisan Sporazum o partnerstvu s najdražim klubom – splitskim Hajdukom, onda doista imamo razloga bit sretni –  poručili su iz kluba.

Kako izgledaju nove svlačionice i klupske prostorije, može se vidjeti na snimci koju su objavili.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)