Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:59 pm

FOTOGALERIJA Techno legenda Sam Paganini oduševio publiku Revelina

Piše N.M.

Techno legenda Sam Paganini sinoć je po prvi put nastupio u Revelinu i oduševio posjetitelje svojim dinamičnim setom. Producent i DJ talijanskih korijena na sceni je više od 25 godina, a njegov singl ‘Rave’ na streaming platformama je preslušalo više od 100 milijuna ljudi, čime je postao najstreamanija techno pjesma ikada. 

Svojim zaraznim ritmovima oduševljavao je publiku najpoznatijih klubova i festivala na svijetu, poput Berghaina, fabrica, Tomorrowlanda, Sonusa i brojnih drugih.

U galeriji pogledajte kako je bilo na njegovom nastupu u dubrovačkom Revelinu, koji je ovog proljeća proglašen 20. najboljim klubom na svijetu prema ljestvici DJ Maga.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)