Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:59 am

UŽIVO (17.00): Hajduk traži nova tri boda, Gorica bez najboljeg strijelca

Piše D. F.

Nakon reprezentativne stanke Hajduk se vraća prvenstvenim obvezama. U osmom kolu HNL-a ‘bijeli’ danas u 17 sati gostuju u Velikoj Gorici. Na klupu Hajduka vraća se Ivan Leko nakon što je odradio pet utakmica suspenzije. 

Gorica je u dosadašnjih šest odigranih utakmica osvojila devet bodova, a samo jednom su poraženi, i to u Osijeku (1:0). Dinamu su ‘odnijeli’ bod iz Maksimira, a nedavno ih je preuzeo Dinko Jeličić nakon što je u Rijeku otišao Željko Sopić. U njihovim redovima ima nekoliko bivših igrača Hajduka (Mario Maloča, Jurica Pršir, Božidar Radošević, Luka Kapulica), a u današnjoj utakmici biti će bez svog najboljeg strijelca ove sezone, Merveila Ndockyta koji ima tri žuta kartona. 

Ivan Leko ne može računati na Leona Dajakua, a nema ni Lovre Kalinića te Ismaela Dialla. Već od ranije izvan pogona je Rokas Pukštas

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Uremović, Šarlija, Melnjak, Krovinović, Sigur, Odjidja-Ofoe, Sahiti, Dolček, Livaja.

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Vladislavaca, a četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak, a asistent VAR suca Ivan Vučković, obojica iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)