Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:22 am

FOTOGALERIJA Gotovo 50 primjeraka na oldtimer skupu u Makarskoj

Piše A. A.

I ove se godine nastavila tradicija oldtimer okupljanja u Makarskoj. 14. Oldtimer skup Makarska okupio je gotovo 50 automobila koji ulaze u kategoriju starodobnih vozila. Vlasnici su došli iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, a bio je primjerak s registracijom iz Makedonije te iz cijele Hrvatske. 

Godinama je ovaj događaj specifičan po tome što povezuje priobalna mjesta, i to od Makarske, preko Tučepa, Podgore, Drvenika, a zadnja je destinacija Gradac. Makarska je vrlo karakteristična zbog duge šetnice koja je povezuju s ostalim mjestima uz obalu, stoga je i ovaj oldtimer susret započeo upravo na njenom zapadnom dijelu.

‘Nakon okupljanja laganom vožnjom uglavnom uz obalu, i to na prolazima na kojima inače nije dozvoljen promet, kolona oldtimera praćena oduševljenim reakcijama svih koji su se zatekli na plaži krenula je preko Tučepa do Podgore. Ispred Hotela Medora uz samu plažu parkirani oldtimeri bili su prava atrakcija. Uz jelo i piće na ovoj prekrasnoj lokaciji koja pruža savršen spoj mora i planina uslijedio je odmor i opuštanje. Vožnja je nastavljena također gdje je to god bilo moguće uz samo more i plažu preko Drvenika do parkinga u mjestu Gradac gdje je bio organiziran ručak za sve sudionike’, ističu organizatori. 

Otkrili su nam kako su se sudionici složili da je susret privlačan po atraktivnim lokacijama, specifičnoj vožnji uz more i neobičnoj trasi po kojoj kolona oldtimera prolazi, ali najviše po druženju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)